И Арман Бабикян от коалицията Изправи се БГ! Ние идваме!

...
И Арман Бабикян от коалицията Изправи се БГ! Ние идваме!
Коментари Харесай

Бабикян също призова Бойко Борисов да се кандидатира за президент

И Арман Бабикян от обединението " Изправи се БГ! Ние идваме! " прикани водача на ГЕРБ Бойко Борисов да се кандидатира за президент.

" Ако Бойко Борисов е мъж, подобен какъвто от години твърди, че е, той в действителност би трябвало да се изправи против Румен Радев, с цел да покаже кой би могъл да бъде президента, другояче ще се окаже лукова глава ", съобщи Бабикян в сряда вечерта в предаването " ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев " по TV и TV1.
 Кой е Анастас Герджиков - най-вероятният претендент на ГЕРБ за президент? Кой е Анастас Герджиков - най-вероятният претендент на ГЕРБ за президент?
ГЕРБ ще поддържа ректора на СУ " Св. Климент Охридски " проф. Анастас Герджиков за президент на вота на 14 ноември, настояват голям брой мед...

В началото на тази седмица президентът Румен Радев прикани Борисов да се кандидатира за президент. Седмица по-рано водачът на ГЕРБ заяви, че самият той няма да взе участие в конкуренцията, само че че претендентът на партията към този момент е явен и познато лице. Този следобяд се появи информация, че  на Софийския университет проф. Анастас Герджиков .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР