И Алексей Петров предупредил мъжа до Ивайло Бакалова за арест,

...
И Алексей Петров предупредил мъжа до Ивайло Бакалова за арест,
Коментари Харесай

22 сигнала срещу Нотариуса имало в МВР, 6 подал и той 

И Алексей Петров предизвестил мъжа до Ивайло Бакалова за арест, в случай че не заплати
4 година изнудвали Веселин Денков

28 са сигналите в полицията, от които 22 са против Мартин Божанов-Нотариуса, а 6 са от него. Сигналите в ГДБОП са за търговия с въздействие и пране на пари и постъпиха в един и същи интервал. Има няколко сигнала, в това число и от Антикорупционния фонд, от някогашната му жена Адриана. Това заяви вътрешният министър Калин Стоянов. Като някогашен началник на ГДБОП той беше безапелационен, че от тази работа не е изтичала информация към Нотариуса и в случай че Бойко Рашков или някой различен има такава информация, той би следвало да сезира “Вътрешна сигурност ” в Министерство на вътрешните работи.

“Ние работим най-вече по осъщественото ликвидиране, не сме работили по посока кой и дали въобще е ходил в частния клуб SS на Божанов ”, сподели още Стоянов по Би Ти Ви. За следващ път той отхвърли да отговори по въпроса дали Нотариуса е бил помощник на Министерство на вътрешните работи, както и дали служители на реда са взели участие в защитата му.

4 години спецпрокурори са изнудвали предприемача Веселин Денков да има даде 100 000 лв., по някое време сумата станала 120 000 лв., а най-после се намесил Нотариуса и изискал 100 000 евро. Мъжът до Ивайла Бакалова изрично отказал да даде и стотинка, за което получил обвинявания по три каузи, прекарал повече от година в ареста и 10 пъти едни и същи съдии от спецсъда отказвали да го освободят. Всичко това стана ясно, откакто Денков и Ивайла Бакалова бяха изслушани от краткотрайната парламентарна комисия за Нотариуса.

Посредниците, които ходели да предизвестяват Денков какво му приготвя спецпрокуратурата, в случай че не заплати, били разнообразни хора. През 2019 година на такава среща при него пристигнал и починалият Алексей Петров, който го предизвестил: “Ще ти се случи същото, каквото стана и с мен! ” Офертата била за 120 000 лева, само че Денков се разгневил, дал отговор му жестоко и срещата свръшила. По-късно Петров се обадил на Ивайла Бакалова, с цел да є каже, че е постъпил другарски и не схваща за какво е това отношение. “Допускам, че може би той е желал да ми помогне, защото е имал някави връзки в прокуратурата. Но не и че е обвързван с Нотариуса, аз тогава не знаех, че същастувава подобен човек ”, изясни Денков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР