И ако до съвсем скоро се питахме дали Адел и

...
И ако до съвсем скоро се питахме дали Адел и
Коментари Харесай

Живеят ли заедно Адел и Рич Пол

И в случай че до напълно скоро се питахме дали Адел и Рич Пол са се разделили, то в този момент към този момент певицата не ни оставя да се чудим, а го декларира изрично.
 Адел, сантименталната ѝ връзката с Рич Пол и откровенията на певицата по случай рождения ден
Заедно ли са още Адел и Рич Пол

Продължава ли сантименталната им история

От последния пост на Адел в Instagram излиза наяве, че двамата са към момента дружно и доста влюбени.

Втората фотография от обявата издава миг от срещата им в Деня на влюбените. Оказва се, че откровено са се забавлявали в McDonald`s. Адел е облечена повърхностно, със спортна шапка с козирка и се смее. Рич Пол пък е застанал против нея с необятна усмивка на разположение.

Още по-романтичен миг за двойката разкрива четвъртата фотография. На нея виждаме сладка целувка посред им. След която към този момент надали има каквито и да било останали подозрения дали Адел и Рич са дружно.

Голяма е вероятността и да са заживели дружно, защото на първата фотография те, усмихнати и удовлетворени, държат ключове. Застанали са пред къща, която съвсем несъмнено е тази на Силвестър Сталоун, за която стана ясно, че Адел е купила още през януари.

" Времето лети ", написа семпло певицата...

Възможно ли е това в действителност да значи, че за двама им с Рич Пол е настъпил моментът и са създали по този начин значимата за всяка двойка стъпка към взаимен живот?

Може и скоро да разберем. Стига самата Адел да го показа.
 Адел, Британските музикални награди и защо благодари на някогашния си брачен партньор
Благодарностите на Адел към някогашния й

Звездата на вечерта

Певицата нееднократно до момента е разкривала моменти от връзката си с Рич Пол, с който се срещат към този момент близо година. И по всичко наподобява, връзките им се развиват забележително добре.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР