И Агенция „Митници“ се е включила в разследването на МВР

...
И Агенция „Митници“ се е включила в разследването на МВР
Коментари Харесай

Младен Маринов: Агенция „Митници“ също се включи в разследването за разбиването на престъпна група

И Агенция „Митници“ се е присъединила в следствието на Министерство на вътрешните работи от края на предходната седмица, когато в София беше разрушена незаконна група. Това заяви основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов, съобщи БНР.

Той добави, че акцията продължава и през днешния ден. Три служби работят по следствието на незаконната група, разрушена през събота и неделя, изясни още основен комисар Младен Маринов. Едното досъдебно произвеждане е в Главната дирекция за битка с проведената престъпност. Второто следствие се води в Столична дирекция на вътрешните работи и в Софийската градска прокуратура, а на финала на акцията в следствието е включена и Агенция „Митници“.

Това се е наложило, защото част от незаконната група е обвинена в осъществяването на закононарушения, които проверява Агенция „Митници“, добави още Младен Маринов. Той обясни, че незаконната група се е занимавала с разнородна незаконна активност, само че не посочи кои са осемте души, които са арестувани по случая. Младен Маринов сподели, че повече информация по тази тематика ще има след приключването на следствието в идващите дни.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи разяснява и различен случай, станал през вчерашния ден, когато мъж, представящ се за служител на реда, извадил револвер на автомагистрала „Тракия“ след засичане с коли. Младен Маринов съобщи, че по случая е назначена инспекция в Министерство на вътрешните работи, резултатите от която се чакат до броени часове.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР