И 3-те деца, които са осиновени от нея и боса

...
И 3-те деца, които са осиновени от нея и боса
Коментари Харесай

Жената на Георги Илиев – със забрана за посещение на САЩ

И 3-те деца, които са осиновени от нея и боса на ВИС Георги Илиев към този момент са пълнолетни хора. Бившата моделка, която се врече във честност на бореца от Кюстендил наследи парцелите на мъжа си след, като той беше погубен от снайперист в Слънчев бряг.

Малко след изтезанието тя продаде част от наследените активи, а други отдаде чартърен или отстъпва за градеж против обезщетение. Скорошното бизнесначинание на вдовицата бе градеж на първокласна кооперация на бул. Витоша и то недалече от емблематичния офис на ВИС от основаването.

Миналата година Мая бе неприятно изненада от посолството на Съединени американски щати у нас, като й отхвърлиха възобновяване на визата й. Дори получи „ черен щемпел “, заради съмнителното финансово положение, с което се употребява след наследяването на Главния. За нейно благополучие, като фен на околосветските пътувания тя е добре-дошла в Лондон и Париж, където има недвижими парцели за милиони левове. Близки споделят, че 3-те й деца, които са осиновили с Георги Илиев учат точно в столицата на Франция.

Преди снайперист да отнеме живота на Главния, той дружно с Мая се вземат решение на стъпката да осиновят две девойки. Те одобряват в дома си през 2003-та година Андреа и Криста, които са останали сирачета. Около година по-късно управляващите публично дават наставнически права на Георги и Мая, които досега са се грижели за децата единствено за развъждане.

За страдание Главния съумява доста малко да се порадва на децата, защото малко по-късно е погубен, а Мая незабавно напуща България дружно с малчуганите. По-късно тя взема решение да се завърне в родината, като в същото време осиновява друго дете – момченце, което кръщава Георги в чест на починалия й брачен партньор. Към днешна дата и 3-те деца на Илиеви са навършили 18 години.

Клюки свързват Мая Илиева по отношение на варненския гларус Николай Иванов по прякор Шванца. Други споделят, че връзката й с него е била спряна от различен изтъкнат разбойник – Христо Асенов Бацата. Освен това доближеният на Главния Бацата решил да накаже Шванца, защото той си разрешавал да се хвали, че спи в леглото на Илиев и му облича халата. Отнесъл сериозна порция пердах и скъсал с Мая Илиева.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР