И 2021 г. започна странно, както приключи и 2020 г.,

...
И 2021 г. започна странно, както приключи и 2020 г.,
Коментари Харесай

Когато войната превърне едно момче в наркоман и обирджия

И 2021 година стартира необичайно, както завърши и 2020 година, само че пък все още най-малко не ни липсват нови филми и сериали. Да, може и да не са по кината, само че пък не се оплакваме.
 Том Холанд, Cherry, новата му прическа и по какъв начин тя шокира почитателите на артиста
Как Том Холанд шокира почитателите си

Всичко в името на ролята

Cherry е измежду филмите, които ще забележим в околните седмици, като той още веднъж ще бъде от тези, на които ще се насладим в домашна конюнктура. И ще е от наложителните за гледане, тъй като братята Русо са режисьори, а Том Холанд ще се опита да ни покаже, че може да играе освен това от Спайдърмен.

И от филмовия откъс, който беше пуснат през вчерашния ден, 14 януари, разбираме, че това момче май в действителност може всичко. В Cherry ще забележим Холанд в ролята на юноша, който е напълно елементарен.

Вълнува го колежа, приятелката му - все естествени неща. Един ден обаче, отегчен от еднаквостта на живота, взема решение да работи импулсивно и се записва в армията.

И тъкмо това трансформира целия му живот, тъй като след военна задача се връща, измъчен от посттравматичен стрес, което пък го докарва до едно в действителност мрачно място. Пристрастяване към опиати и кражби на банки.
 Том Холанд, Cherry, братята Русо и килограмите, които артистът е трябвало да смъкна за ролята
Килограмите, които Том Холанд е трябвало да смъкна поради роля

Когато си подготвен на всичко

Въпросът е дали билетът към Ада е еднопосочен, или въпреки всичко има връщане обратно. Ще разберем на 12 март, когато Cherry ще бъде пуснат в Apple TV+.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР