И 150 депутати да имат ГЕРБ и ДПС след изборите,

...
И 150 депутати да имат ГЕРБ и ДПС след изборите,
Коментари Харесай

Борисов: И 150 депутати да имат ГЕРБ и ДПС, няма да правим правителство

И 150 депутати да имат ГЕРБ и Движение за права и свободи след изборите, държавно управление няма да има от тези две партии.

Заявката е на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов при дежурното му изказване пред асансьора на Партийния дом.

Любопитно - с тази поръчка Борисов се обърна към " платените представители, които приказват от името на ГЕРБ и Движение за права и свободи ".

Повод са анализите, че ГЕРБ симулира договаряния с ясната цел да ги провали, с цел да отидем на избори. Защо? - Защото съгласно социологията " Продължаваме промяната-Демократична България " е изгубила електорална тежест и ще вкара по-малко депутати в идващото Народно заседание. Това би означавало солидното до неотдавна болшинство на ГЕРБ и ПП-ДБ от 132-ма национални представители да намалее и по този начин да се легитимира присъединяване на колегата на ГЕРБ Движение за права и свободи при вероятно сформиране на кабинет още веднъж в тази настройка.

Засега обаче поръчката на обединяването е, че няма да влиза в ръководството, в случай че преди този момент няма единодушие за сключване на съглашението за промени, което ГЕРБ отхвърли да подпише при договарянията.

Борисов обаче предизвести досегашните си сътрудници. Чул доста неща по време на общото заседание на Политическа партия предишния уикенд.

" Ако продължат по същия метод, няма да си приказваме " - заплаши.

И предложи на ПП-ДБ да изгледат " постановката " " Език мой, зложелател мой " в идващите два месеца.

Очаквайте детайлности

Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР