И 150 депутати да имаме ГЕРБ и ДПС правителство няма

...
И 150 депутати да имаме ГЕРБ и ДПС правителство няма
Коментари Харесай

Борисов към ПП-ДБ: Език мой, враг мой

И 150 депутати да имаме ГЕРБ и Движение за права и свободи държавно управление няма да има след изборите сред единствено тези две партии. Това съобщи Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание по време на изключителното съвещание на Народното събрание през днешния ден, съобщи кореспондент на " Фокус " .

Лидерът на ГЕРБ насочи и предизвестие към (не)коалиционните си сътрудници от последните 9 месеца ПП-ДБ: " На мероприятието на сътрудниците от Политическа партия чухме какви ли не неприятни неща за нас, само че същото време след изброите отново щели сме да си приказваме ".

" Съветвам ги да отидат да изгледат постановката " Език мой, зложелател мой ". Да я изгледат за тия два месеца, тъй като, в случай че продължат по същия метод просто няма да си приказваме ", предизвести Борисов.

Той също по този начин напомни за свършеното в месеците на взаимно ръководство: " Имаше доста ясни кардинални решения за Украйна, и за енергетиката, и за обществената система. Трите партии внасяхме дружно предложенията, гласувахме дружно. Нека да имаме памет ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР