ХЮСТЪН (AP) — Треньорът на Мичиган Джим Харбо едва се

...
ХЮСТЪН (AP) — Треньорът на Мичиган Джим Харбо едва се
Коментари Харесай

Бъдещето на Харбо в Мичиган е подзаговор към мача за титлата на CFP, докато Вашингтон се опитва да заключи ДеБуер

ХЮСТЪН (AP) — Треньорът на Мичиган Джим Харбо едвам се беше настанил на мястото си на щанга в медийния ден на колежанския плейоф, когато получи въпросът, който наподобява постоянно е щръкнал над него по това време на годината.

Тъй като франчайзите на НФЛ явно още веднъж са заинтригувани, може ли мачът от националния шампионат в понеделник вечер сред най-високо класираните Уолвъринс (14-0) и No. 2 Вашингтон (14-0) ще бъде последният треньор на Харбо в неговата алма матер?

„ Нямам визия за това. Не мога да бъда по-щастлив, че съм тук “, сподели Харбо, който имаше 44-19 с присъединяване в Супербоул в четири сезона със Сан Франциско 49-ърс, преди да поеме Мичиган през 2015 година

Това, което прави този финален кръг от " ще-или-не-ще " с Harbaugh и NFL неповторим е по какъв начин отекна чак до Сиатъл, където Вашингтон работи по нов контракт за Kalen DeBoer от ноември.

„ Голяма част от това е, че просто не желаех да се разпръсквам, не желая разсейването през това време на годината “, сподели Де Боер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР