ХЮСТЪН (АП) — Мичиган срещу Вашингтон е идеалният начин да

...
ХЮСТЪН (АП) — Мичиган срещу Вашингтон е идеалният начин да
Коментари Харесай

Номер 1 Мичиган срещу номер 2 Вашингтон за сезона на CFP за титлите на пренареждане, трансфери и Harbaugh

ХЮСТЪН (АП) — Мичиган против Вашингтон е идеалният метод да завършите сезона на колежанския футбол през 2023 година дуел на непобедени, който визира всички съществени тематики и сюжетни линии от последните пет месеца от пренареждането на конференцията до портала за трансфер – с Джим Харбо като основен воин.

Върколаците на Харбо с най-голям рейтинг (14-0) се изправят против Майкъл Пеникс-младши и втория класиран Хъскис (14-0) в понеделник вечерта на стадион NRG в последния мач за националната купа преди плейофът по колежански футбол да се разшири от четири тима на 12.

„ Ние' ще би трябвало да играя в действителност добре. И мисля, че нашият тим е подготвен “, сподели Харбоу в неделя по време на конференция с треньора на Вашингтон Кален Де Боер, на която той съпостави тима си с глутница вълци и – още веднъж – отклони въпроси за бъдещето си. „ Все отново сеното не е в обора. Никога не е за нас. Все още се полира. Все още работя. Но съм супер разчувствуван, супер разчувствуван да виждам по какъв начин нашите играчи излиза...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР