ХЮСТЪН (AP) — Жена от Тексас беше осъдена в петък

...
ХЮСТЪН (AP) — Жена от Тексас беше осъдена в петък
Коментари Харесай

Жена от Тексас е осъдена на 3 години затвор за заплаха към съдия, наблюдаващ делото за документите на Тръмп

ХЮСТЪН (AP) — Жена от Тексас беше наказана в петък на три години затвор, откакто се призна за отговорна по обвинявания в опасност против арбитър от Флорида, който е наблюдавайки наказателното дело против обработката на секретни документи от някогашния президент Доналд Тръмп.

50-годишната Тифани Гиш от Хюстън се призна за отговорна през ноември за опасност към окръжния арбитър на Съединени американски щати Айлийн Кенън. Министерството на правораздаването сподели, че Гиш е оставил гласова поща, заплашвайки да убие съдията, до момента в който твърди, че е член на няколко военни бойни елементи. Тя също беше наказана на три години следено освобождение.

„ Търсенето на отговорност на Тифани Гиш за нейните закани за ликвидиране на федерален арбитър изпраща мощно обръщение, че нямаме приемливост към тези – които постоянно се крият зад далечни отвън клавиатурата или телефонната линия – стремейки се да подкопаете нашите демократични институции, като застрашавате сигурността на хората, които оказват помощ на същите тези институции да процъфтяват “, ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР