ХЮСТЪН (AP) — Хюстънската полиция заяви в четвъртък, че все

...
ХЮСТЪН (AP) — Хюстънската полиция заяви в четвъртък, че все
Коментари Харесай

Хюстънската полиция проверява дали ДНК тестовете биха могли да помогнат при хиляди прекратени случаи

ХЮСТЪН (AP) — Хюстънската полиция съобщи в четвъртък, че към момента преглежда дали ДНК тестванията са свързани с хиляди случаи на полово принуждение и полови закононарушения, които са били прекъснати заради проблеми с личния състав, можеха да насочат чиновниците към евентуални обвинени и вероятни арести.

Повече от 4000 случая на полово принуждение, които бяха прекъснати от полицията през последните осем години, са част от повече от 264 000 отчета за произшествия, които бяха в никакъв случай не са били изпращани за следствие, защото чиновниците са им дали вътрешен код, който цитира липса на разполагаем личен състав. Началникът на полицията Трой Финър за първи път направи обществено притежание съществуването на прекратените случаи през февруари.

По време на конференция в четвъртък полицейският пълководец. Елизабет Лоренцана сподели, че след среща на 27 март с градската престъпна лаборатория, Хюстънския криминалистичен център, чиновниците са получили информация, че от 4000 отчета за произшествия със се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР