ХЮСТЪН (AP) — Бивш полицай от Хюстън е обвинен отново

...
ХЮСТЪН (AP) — Бивш полицай от Хюстън е обвинен отново
Коментари Харесай

Бивш полицай от Хюстън е обвинен отново по обвинения в убийство при фатална акция за наркотици през 2019 г.

ХЮСТЪН (AP) — Бивш служител на реда от Хюстън е упрекнат още веднъж по обвинявания в ликвидиране за ролята му в смъртоносна акция за опиати през 2019 година, която докара до гибелта на двойка и разкри систематични проблеми с корупцията в отдела за опиати на полицейското ръководство.

Повторното покачване на обвиняване от огромно жури в сряда против Джералд Гоунс по две обвинявания за ликвидиране на закононарушение пристигна седмица, откакто арбитър отхвърли две сходни обвинявания в ликвидиране, с които се е сблъсквал и преди.

Гойнс е упрекнат в гибелта през януари 2019 година на фамилна двойка, Денис Тътъл, 59, и Рогена Никълъс, 58. Прокурорите настояват, че Гойнс е излъгал, с цел да получи заповед за обиск от измисляне на конфиденциален осведомител и неправилно показване на двойката като рискови дилъри на хероин. Това докара до смъртоносна среща, при която Татъл, Никълъс и кучето им бяха смъртоносно простреляни, а полицията откри единствено дребни количества марихуана и кокаин в къщата. Петима чиновници, в това число Goines, бяха ра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР