ХЮСТЪН (АП) — Асът на Астрос Джъстин Верландър ще проведе

...
ХЮСТЪН (АП) — Асът на Астрос Джъстин Верландър ще проведе
Коментари Харесай

Джъстин Верландър вероятно ще направи сезонния си дебют за Астрос този уикенд във Вашингтон

ХЮСТЪН (АП) — Асът на Астрос Джъстин Верландър ще организира странична сесия във вторник и в случай че всичко върви добре, той ще направи сезонния си дебют този уикенд против Washington Nationals.

Мениджърът на Хюстън Джо Еспада направи известието в понеделник, само че не сподели кой мач от поредицата ще стартира Verlander. Сетът от три игри стартира в петък вечер.

„ Той е на положително място “, сподели Еспада. „ Той се усеща добре. Той се усеща убеден. Той желае да способства. Той знае, че имаме потребност от него на могилата, имаме потребност от наличието му и тъкмо в този момент и той е тъкмо там, където би трябвало да бъде. “

Трикратният притежател на премията Cy Young откри сезона в листата с контузени с инфектиране на дясното рамо. Той направи два рехабилитационни старта, първият за Triple-A Sugar Land на 7 април преди съботния старт за Double-A Corpus Christi.

Верландер приказва с кореспонденти, преди Еспада да разгласи проектите си за 41-годишния състезател, който преотстъпи на шефа въпроси по отношение на завръщането м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР