Хюсеин излежа шест години от осемгодишна присъда за участието си

...
Хюсеин излежа шест години от осемгодишна присъда за участието си
Коментари Харесай

Набил Хюсеин: Мъжът, финансирал терористичен заговор за авиокомпания, осъден на затвор за „провикване“ на откраднати коли за 130 000 паунда

Хюсеин излежа шест години от осемгодишна присъда за присъединяване си в заговора, включващ кандидатстване за 25 000 паунда банков заем за подкрепяне на финансирането на осуетените офанзиви.

39-годишният се яви още веднъж в съда тази седмица, упрекнат, че е взел участие в „ професионално боравене “ с откраднати коли с висока стойност, в това число Porsche Cayenne и Range Rover Vogue.

Хюсеин се призна за отговорен по две обвинявания за боравене с крадени артикули и шест обвинявания за неуведомяване на полицията и беше наказан на общо 16 месеца затвор.

Хюсеин беше освободен през 2012 година, откакто излежа присъдата си за присъединяване си в терористичния скрит план от 2006 година - само че беше върнат в пандиза през септември 2013 година, откакто наруши полицейския час и кара без брошура.

Той не се яви на полицията и беше задържан три дни по-късно на летище Станстед, насочвайки се към Истанбул с подправен паспорт, обвинен, че има намерение да се причисли към ISIS през.

Хюсеин твърди, че пътува...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР