Hyundai разпространи първата информация за изцяло новата версия на хитовия за марката

...
Hyundai разпространи първата информация за
изцяло новата версия на хитовия за
марката
Коментари Харесай

Hyundai Kona Hybrid идва през август

Hyundai популяризира първата информация за изцяло новата версия на хитовия за марката стилен SUV модел Kona- Kona Hybrid. Новият хибридн на компанията ще бъде лансиран на европейския пазар през август тази година, като ще предложи на местните консуматори още по-голями разнообразие и отговорност към околната среда.

Хибридната Kona ще стъпи на пазара след почти 120 000 осъществени представителя на модела в Европа, като ще бъде оборудвана с 1.6-литров Kappa GDI бензинов мотор с максимална мощ от 105 конски сили и 147 Нм, който ще работи дружно с електрически мотор с мощ от 43.5 кВт и 170 Нм. Общата максимална мощ на Hyundai Kona Hybrid, която е екипирана и с литиево-полимерна батерия (1.56 kWh), ще бъде 141 конски сили, максималният въртящ миг ще бъде 265 Нм.

Hyundai Kona Hybrid ще се предлага и с цялостен набор от най-актуалните системи за повишаване на сигурността и комфорта на марката. В екипировката на колата ще могат да бъдат открити системата за интернет свързаност Blue Link, пакетът системи за сигурност SmartSense, асистиращи стратегии, система за безжично зареждане на мобилен телефон, 10.25-инчов бордови екран и други. Kona Hybrid получава също по този начин и специално разработен интериорен цветови пакет, възможност за поръчка на волан, предни и задни седалки с затопляне, вентилация на предните.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР