Hyundai обяви, че точно 10 575 автомобила ще трябва да

...
Hyundai обяви, че точно 10 575 автомобила ще трябва да
Коментари Харесай

Hyundai обяви сервизна акция за поправка на предходна сервизна акция

Hyundai разгласи, че тъкмо 10 575 автомобила ще би трябвало да преминат през сервизните центрове на марката в Съединени американски щати, откакто от компанията са открили проблем, който е трябвало да бъде отхвърлен при предходна сервизна акция. Става въпрос за моделите Ioniq plug-in hybrid и Ioniq hybrid, създадени в интервала сред 2017 година и 2018 година.
`Hyundai

Както и при миналата сервизна акция, по този начин и в този момент, колите страдат от реле под задните седалки, което може да даде на късо и да провокира пожар. През 2018 година Hyundai “привика “ тези коли, откакто казусът бе открит и съгласно документите размени частите с нови такива.
`Hyundai

Изглежда нещата, обаче не са се случили по проект и през предишния месец от компанията са получили сигнал за разпален Ioniq от 2017 година, а през ноември и декември предходната година са получени още два такива сигнала за коли, които към този момент са минали през сервизната акция. От Hyundai са получили още сигнали и са решили да разгласят още една сервизна акция при която да бъдат прегледани сменените елементи при към този момент сервизираните коли и в случай че би трябвало, те да бъдат сменени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР