Hyundai е към финала на своята рекламна кампания за обновената

...
Hyundai е към финала на своята рекламна кампания за обновената
Коментари Харесай

Hyundai ще представи спортен седан в следващите седмици

Hyundai е към финала на своята рекламна акция за обновената Elantra N, като показа няколко фотоси, които разкриват част от измененията, които ще забележим при най-спортната версия на седана.

Очаквано колата идва в типичния за N дивизията наследник цвят, а оранжеви детайли могат да бъдат открити по праговете, броните и спирачките, като чакаме и сходна разцветка да заеме и мястото си в интериора.
 Hyundai ще показа състезателен седан в идващите седмици

Едната от фотосите демонстрира и джантите с нов дизайн, които разполагат с полирана предница и черни детайли, както и N лого върху централния отвор и спирачките. В задната част можем да забележим спойлер върху багажника, както и огромен накрайник на ауспуха, който най-вероятно ще открием и от другата страна на бронята.



Под капака най-вероятно ще работи 2.0-литров бензинов мотор с мощ от към 275 конски сили, а клиентите ще имат избор сред механична трансмисия с 6 предавки и автоматизирана такава с 8 предавки. От Hyundai не дават точна дата за премиерата, само че чакаме тя да се състои в идващите седмици.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР