Хюн-Мин Сон бе включен в състава от 26 играчи на

...
Хюн-Мин Сон бе включен в състава от 26 играчи на
Коментари Харесай

Официално: Хюн-Мин Сон бе включен в състава на Южна Корея за Катар

Хюн-Мин Сон бе включен в състава от 26 играчи на Република Южна Корея за Световното състезание в Катар. Нападателят на Тотнъм има проблеми с травма, само че все пак ще пътува за Катар.

30-годишният футболист получи фрактура на очната празнина в дуела против Олимпик Марсилия (1:1) от Шампионската лига по-рано този месец, което сложи присъединяване му под съществено подозрение. Сон обаче увери почитателите в родината си, че тази седмица ще бъде в самолета за Катар.

„ Просто желаех да отделя малко време, с цел да благодаря на всички за известията за поддръжка, които получих през последната седмица.

Всички мачове от Мондиал 2022 ще може да гледате НА ЖИВО С КАРТИНА в уеб страницата!

Прочетох толкоз доста от тях и в действителност, в действителност ви правя оценка всички. В сложен миг получих доста мощ от вас. Да играя за страната си на Световното състезание е фантазията на толкоз доста деца, които порастват, тъкмо както беше и една моя. Няма да пропусна това за нищо на света. Нямам самообладание да показва нашата красива страна. Ще се забележим скоро “, написа нападателят в „ Instagram “.

Старши треньорът Пауло Бенто не съумя да даде изясненост по кое време Сон може да стартира тренировки. Бенто сподели пред „ BBC Sport “:

„ Все още нямаме тази информация. Ние сме в контакт с него, с медицинския екип на Тотнъм. Трябва да изчакаме, би трябвало да проучваме ден след ден обстановката му. Имаме време да решим и най-важното е той да се възвърне допустимо най-добре, да се усеща удобно и тогава ще вземем окончателното решение “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР