Хюи Фюри е дал съгласие да се боксира с Кубрат

...
Хюи Фюри е дал съгласие да се боксира с Кубрат
Коментари Харесай

Фюри съгласен на мач в София

Хюи Фюри е дал единодушие да се боксира с Кубрат Пулев в София. Това оповестиха доближени на британеца. Все още няма публично удостоверение, само че някогашният кандидат за международната купа на WBO е споделил на промоутъра си, че няма проблем да се изправи против Кобрата където и да е по света, стига този мач да му даде късмет да боксира още веднъж за някои от поясите.

В случая срещата сред Кубрат и братовчеда на Тайсън Фюри ще бъде за формалното претендентско място на IBF. Това ще трансформира спечелилия в наложителен противник на Антъни Джошуа, като срещата би трябвало да се реализира до една година.
Очаква се до началото на идната седмица от интернационалната федерация публично да посочат Хюи като противник на Кобрата, с цел да могат да започват и договарянията сред двете страни. 23-годишният британец, който има 21 победи и единствено 1 проваляне в кариерата си, се намира на 5-о място в ранглистата на IBF, само че се чака да се изкачи с една позиция, откакто Джарел Милър (№3) бъде изхвърлен от Топ 15.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР