Хю Грант опроверга категорично твърденията в интернет, че се е

Хю Грант опроверга категорично твърденията в интернет, че се е ...

Хю Грант обяви, че се е оженил за шведската си съпруга по любов


Хю Грант опроверга категорично твърденията в интернет, че се е оженил за шведската си съпруга Анна Елизабет Еберщайн „по паспортни причини“. 60-годишният британски актьор се натъкна на твърдението, изброено като част от търсене в Google и отвърна на удара в Twitter, казвайки, че е сключил брак с любимата си само и единствено защото я обича.
Хю сподели снимка на резултатите от търсенето в Google с пълното име на съпругата си Анна, от което на първо място излиза статия, публикувана в сайта Nicki Swift през декември 2020 г., в която се твърди, че той се е оженил за шведката, един вид, за да ѝ осигури британски паспорт.
Истината е, че актьорът от „Дневникът на Бриджит Джоунс“ е заявявал в свое интервю за USA Today преди години, че той и Анна смятат брака за „доста нелепа социална институция“.
По отношение на брака Грант, който има три деца от шведската телевизионна продуцентка, беше споделял: „Не ми харесваше, че в някои страни, като преминавахме границата и паспортните служби ни казваха:„ Всички с фамилия Грант – тук, а всички останали – там. Анна я слагаха при бавачките. Всичко изглеждаше погрешно.“
Все пак Хю към днешна дата настоява, че всъщност не се е оженил по практически причини за съпругата си, а наистина го е направил по любов. Той написа: „Не, не, @internet. Ожених се за нея, защото я обичам.“
Бракът на Хю с Анна е първи в неговия живот. Двамата се ожениха през 2018-та, когато той беше на 57 години, като преди това бяха заедно шест години.
Те станаха съпруг и съпруга на цивилна церемония в общината на Челси, Западен Лондон. Анна и Хю имат 8-годишен син Джон и две дъщери, родени през 2015 и 2018 г., чиито имена са неизвестни.

Източник: tialoto.bg