Хю Едуардс остава твърде зле, за да отговори на разследването

...
Хю Едуардс остава твърде зле, за да отговори на разследването
Коментари Харесай

Хю Едуардс от BBC News е „твърде зле“, за да отговори на скандала след разследването

Хю Едуардс остава прекомерно зле, с цел да отговори на следствието на BBC за неговото държание, стана ясно през вчерашния ден, когато корпорацията се извини за неправилното култивиране на първичната тъжба.

Бившият основен водещ на вести, 62, не е бил интервюиран, с цел да отговори на доказателствата, събрани от следователите след експлоадирането на абсурда предходната година. И след седем месеца неявяване от ефир, шефовете на BBC в този момент би трябвало да решат дали могат да приключат следствието си, без да чуят от него, с цел да продължат с назначението на неговия заместител.

Хю, който беше отхвърлен против цялостна заплата от над £435 000 предишния юли, не се чака да се върне в BBC. Изчезването му от екрана беше провокирано от тъжба от родителите на 19-годишен юноша, които твърдяха, че Едуардс е платил към £30 000 за несъответствуващи изображения на младежа.

Говорейки посредством юристи по това време, младеж в центъра на полемиката настоя пред BBC News, че известията за случилото се са „ нелепости “...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР