Хю Джакман неведнъж е показвал колко образцов и любящ съпруг

...
Хю Джакман неведнъж е показвал колко образцов и любящ съпруг
Коментари Харесай

След 27 г. брак Хю Джакман дава рецепта за вечна любов

Хю Джакман нееднократно е показвал какъв брой примерен и любящ брачен партньор е. Той постоянно споделя персонални моменти в обществените мрежи с половинката си Дебора-Лий Фърнес, на които искрено показва възприятията си към нея.

Само преди ден холивудският артист даде нов мотив за възхита. Той показа общ кадър със брачната половинка си, а мотивът за него бе годишнината от сватбата им. Двамата означават цели 27 години взаимен сватбен живот.



" Обичам те, Деб ", искрено написа към обявата Джакман. " Заедно създадохме красиво семейство. Твоят дух, щедростта, хуморът, смелостта, лоялността и даже нахалството ти са необикновен подарък за мен ", добави още прочувствено той.

54-годишният Джакман и 67-годишния Фърнес се венчават през април, 1996 година Срещат се за първи път на снимачната площадка в родната и за двамата Австралия. Хю нееднократно е заявявал, че щом е зърнал Дебора, незабавно е схванал, че това е дамата за него. " Знаех го даже преди тя да разбере ", безапелационен е артистът.



От брака си двамата имат две деца - наследник Оскар и щерка Ава.

Самата Дебора е последовател на фамилията и неговите полезности. В тази връзка преди време сподели пред People, че фамилията за нея е знак на сигурност и сигурност. И посредством него човек схваща, че е значим и важен в живота на някой различен.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР