Хю Джакман неведнъж е показвал колко образцов и любящ съпруг

...
Хю Джакман неведнъж е показвал колко образцов и любящ съпруг
Коментари Харесай

Хю Джакман и 27-те години брак, които отбеляза със съпругата си Дебора-Лий Фърнес

Хю Джакман нееднократно е показвал какъв брой примерен и любящ брачен партньор е. Той постоянно споделя персонални моменти в обществените мрежи с половинката си Дебора-Лий Фърнес, на които искрено показва възприятията си към нея. Нещо на което може единствено да се възхищаваме.

Само преди ден холивудският артист даде нов мотив за възхита. Той показа общ кадър със брачната половинка си, а мотивът за него бе годишнината от сватбата им. Двамата означават цели 27 години взаимен сватбен живот.

" Обичам те, Деб ", искрено написа към обявата Джакман. " Заедно създадохме красиво семейство. Твоят дух, щедростта, хуморът, смелостта, лоялността и даже нахалството ти са необикновен подарък за мен ", добави още прочувствено той.

54-годишният Джакман и 67-годишния Фърнес се венчават през април, 1996 година Срещат се за първи път на снимачната площадка в родната и за двамата Австралия. Хю нееднократно е заявявал, че щом е зърнал Дебора, незабавно е схванал, че това е дамата за него. " Знаех го даже преди тя да разбере ", безапелационен е артистът.

От брака си двамата имат две деца - наследник Оскар и щерка Ава.

Самата Дебора е последовател на фамилията и неговите полезности. В тази връзка преди време сподели пред People, че фамилията за нея е знак на сигурност и сигурност. И посредством него човек схваща, че е значим и важен в живота на някой различен.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР