Хю Джакман е направил голяма жертва, за да изиграе любимия

...
Хю Джакман е направил голяма жертва, за да изиграе любимия
Коментари Харесай

Как Хю Джакман успя да увреди своите гласни струни

Хю Джакман е направил огромна жертва, с цел да изиграе обичания ни тъмен Х-мен на огромния екран. Според „ Deadline “ австралийският артист е увредил гласните си струни от цялото ръмжене и хъркане, което е трябвало да употребява, с цел да изиграе Върколака, предава БГНЕС.

По време на радиоинтервю за предаването Front Row на BBC Radio 4 Хю Джакман съобщи, че 17-те години, през които е играл Върколака във филмите „ X-Мен “ и „ Логан “, трайно са увредили гласовия му диапазон, засягайки фалцета му. 54-годишният артист се пошегува, че учителката му в учебното заведение по драматургия би била шокирана, в случай че чуе някои от нещата, които Джакман е трябвало да направи с гласа си, с цел да пресъздаде героя на Marvel.

Докато по-ниският фалцет не е огромен проблем за някои артисти, пеенето и танците са съществена част от кариерата на Хю Джакман. Преди да изиграе Логан във филмите за Х-Мен, Джакман за първи път идва в Щатите, с цел да изиграе Кърли във възраждането на „ Оклахома “ на Бродуей през 1999 година Актьорът взе участие и в няколко холивудски мюзикъла, измежду които „ Les Mis “ от 2012 година и „ Най-великият шоумен “ от 2017 година, който той и продуцира. Съвсем неотдавна Джакман се завърна на Бродуей в ролята на музикалния търговец/консултант Харолд Хил в класическия мюзикъл „ Музикантът “ на Мередит Уилсън.

Въпреки вредите, нанесени от ролята на Върколака, Хю Джакман към този момент разгласи, че се завръща в ролята.

Джакман държеше върха на Гинес за най-продължително преобразяване в воин на Marvel, до момента в който сър Патрик Стюарт не му лиши купата през 2021 година, когато английският артист се превъплъти в ролята на професор Чарлз Ксавие в „ Доктор Стрейндж във вселената на лудостта “. Изглежда Джакман няма самообладание още веднъж да претендира за оценката, защото артистът ще се превъплъти в Логан в „ Дедпул 3 “. В момента филмът е в развой на предпродукция и е планувано да стартира да се снима през май тази година. Той ще излезе по кината на 8 ноември 2024 година

Сюжетът на третия филм се пази под непоколебим ключ и даже цялостният актьорски състав към момента не е разгласен. Хю Джакман, несъмнено, ще се причисли към Райън Рейнолдс, а Лесли Угамс ще се завърне в ролята на Слепия Ал. Допълнителният актьорски състав включва Ема Корин като неназован изверг.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР