Хьон-Мин Сон, голямата звезда на Южна Корея, може да бъде

...
Хьон-Мин Сон, голямата звезда на Южна Корея, може да бъде
Коментари Харесай

Звездата на Корея отива в казармата за 2 години

Хьон-Мин Сон, огромната звезда на Южна Корея, може да бъде навън от футболните терени през идващите 2 години. Причината е, че играчът на „ Тотнъм “ би трябвало да мине наложителната казарма в родината си преди да е навършил 28 години. А на 8 юли той става на 26. Сон можеше да се размине с военната работа, в случай че бе играл на 1/4-финал на международното състезание. Но отборът му записа две провали в първите два мача и даже разгромна победа над Германия не им подсигурява излизане от групите.

Сега Сон има още един финален късмет да отбие казармата, а това минава през орден на Азиатските игри. Турнирът ще се организира сред 18 август и 2 септември в Индонезия.
„ Ако ме повикат, потеглям незабавно – разгласи играчът през март. – Държавата е преди всичко и всеки би трябвало да се отзове, когато тя има потребност от него. Не е почтено спортистите да имат повече права, законът е идентичен за всички. “
Проблеми има и Йоахим Льов, селекционерът на Германия, само че от различен темперамент. Неговият отбор към момента не си е подсигурил присъединяване в идната фаза. А за задачата Бундестимът би трябвало да вземе наложителна победа, а в случай че същото стори и Швеция против Мексико, ще се гледат головите разлики на трите тима.

Но Льов има въпросителни към състава. Джером Боатенг е осъден, а Себастиан Руди претърпя интервенция след бруталното строшаване на носа по време на дуела със скандинавците (2:1). Играчът на „ Байерн “ е под въпрос, само че има късмет да излезе с маска против азиатците.
Не е изключено Тимо Вернер да бъде изместен на левия фланг. Именно след този ход международният първенец съумя да промени развоя на срещата с Швеция. Тогава на почивката Марио Гомес се появи, заставайки на върха на офанзивата, а играчът на „ Лайпциг “ бе преместен на фланга.
В деня преди значимия конфликт с Южна Корея, канцлерът Ангела Меркел призна, че няма да може да участва на дуела в Казан поради парламентарната седмица в страната.

 16-kor-ger

 modnial-kor-ger
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР