"Хващаше си по някоя самотна жена, която да го обгрижва.

...
"Хващаше си по някоя самотна жена, която да го обгрижва.
Коментари Харесай

Изродът Росен имал много любовници, качвал ги нагоре по вилите край Луково

"Хващаше си по някоя самотна жена, която да го обгрижва. Идвал е тук в селото рядко, не е влизал да пазари в магазина, все намираше човек, който да му пазари нужното ". Така гражданин на блокираното от тежко въоръжени служители на реда село Луково изясни по какъв начин шесторният палач Росен Ангелов е съумял да оцелее, укривайки се в гората в продължение на 8 години, написа в. "Телеграф ".
Макар и съществуването на голямо количество униформени в селото, жителите му са обезпокоени за живота си. "Този човек е вманиачен. Ще се крие в гората, само че ще огладнее, тогава ще слезе до някоя къща да търси храна и ще убие всеки, който му се изпречи на пътя. Този човек няма какво да губи ", разясниха хората.

Припомняме, че търсеният Росен Ангелов е извънредно добре квалифициран. Познава местността, алпинист е и дълго време може да оцелее в планината. Поддържал е форма. Бил е луд на тематика тактическа подготовка, през каквато минават спецчастите.

В петък против събота полицията нападнаха и адрес в столичния квартал " Дружба ", откъдето бил подаден сигнал, че преди месеци Росен се разхождал във входа. Полицаите са обискирали един от жилищата, където Росен Ангелов е идвал преди месеци на посетители на собствен другар.

Жителите на селото не са сюрпризирани, че убитата Кети е имала връзка с него, тъй като и различен път са го виждали с дами, които качвал "нагоре по вилите ". Според локалните Горския давал по някои лев на по-бедните хора или вършел строителни услуги на хора, които му носели буркани със зимнина и му купували самун от магазина.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР