Хвърлят павета и яйца по паметници на културата - министърът

...
Хвърлят павета и яйца по паметници на културата - министърът
Коментари Харесай

Вежди Рашидов поиска глоби до дупка за протестиращите

Хвърлят павета и яйца по монументи на културата - министърът на културата за какво не ги глобява? Глоби до дупка на тези които викат „ Оставка “ и им хвърчат слюнките. 30 лекари и сестри са с позитивни резултати за COVID-19 в болница „ Пирогов “ през днешния ден.
Това зяви пред бТВ Вежди Рашидов, някогашен министър на културата и настоящт ръководител на комисията по просвета в Народното събрание.

Относно писмото на създатели и интелектуалци в поддръжка на митингите Рашидов съобщи, че това е тяхната форма на „ признателност “. Той изброи какво е правил персонално за някои от тези хора и за кариерата им.

Сашо Морфов аз го направих шеф на спектакъл. Ама си мисли, че е на татко му и желае да командва. Направих го. Жена му взимаше най-високия хонорар.

Карабашлиев ли беше това момче – предложих го на Кристалина в Брюксел да го награди, тъй като се беше върнал от Щатите.

Има 2-3 девойки, дето по- им се знаят имената. Такова ли, по какъв начин й беше името? Пеела преди време, желала да стане шеф, Карталов станал. Другия пък, отиваме в Москва, превеждаме му книга.

Аз му отхвърлих трети мандат на Борисов. Боил Банов се еманципира още първата седмица момчето и ми обърна тил. Аз го направих министър, а премиера Борисов го назначи. Той проспива глобяването за яйцата по монументи на културата.

По 30 000 лв. да ги санкции тези тримата, Сашо Диков дето им е таткото, напъни напъни и това родиха, хора без обръщение единствено храчене.

Боило Банов си живее добре в тишината, никой не му желае оставка.

Ремонтирах 10 театъра, 7 музея, археологията стана наниво. До ларгото докарах археологията. Папата го водят там не на автомагистрала. Ако пристигна Туск отново на ларгото ще го заведат.

Явно вие не разбирате от изкуство, съобщи Рашидов за килимите дарени от Цвета Караянчева на театъра в Кърджали. По думите му килимите ставата все по-хубави като остаряват.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР