Хвърлянето на туби из улиците в Пловдив, за да се

...
Хвърлянето на туби из улиците в Пловдив, за да се
Коментари Харесай

Next level: Магазинер „хвърли” кола вместо туби в Кючука, за да си пази паркоместа

Хвърлянето на туби из улиците в Пловдив, с цел да се пазят паркоместа е нормална панорама. От години сме привикнали да виждаме цялостните с вода съдове, които се слагат нерегламентирано, а при инспекция на управляващите – всекидневно се махат.

Магазинер в Кючука обаче мина на последващо равнище – вместо туби, е „ хвърлил” автомобил, който пази местата му. Нещо повече – колата не може да се махне от управляващите, защото има законова процедура за това.

„ Вече съвсем година притежателят на малко магазинче в прилежаща жилищна постройка на бул. „ Никола Вапцаров” против някогашната Втора градска болница, е ХВЪРЛИЛ автомобил, който не е в придвижване на средата на улицата. Така той заема 2 паркоместа, само че по-важното - не му се стопира против " дюкянчето " и той постоянно има къде да спре останалите си коли. Жалкото е, че съм виждал над 3 пъти полиция спряла наоколо до този неуместно " паркиран " автомобил, само че по този начин и не са писали санкция... До по кое време всякакви простаци ще окупират паркоместа безнаказано в така и така толкоз тежката обстановка с паркирането?”, написа четец на TrafficNews.

На процедура колата не може да се махне оттова, в случай че има платена гражданска отговорност и механически обзор. Дори и да няма – то би трябвало да минат две години от последния обзор на автомобила, а по-късно и 3 месеца, когато залепят стикера.

Това, което може да се направи само е да се глоби лидера за погрешно паркиране.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР