Хвърляме на арената, буквално жертваме млади хора, защото се опитваме

...
Хвърляме на арената, буквално жертваме млади хора, защото се опитваме
Коментари Харесай

Румен Овчаров: Хвърляме на арената, буквално жертваме млади хора

Хвърляме на арената, безусловно жертваме младежи, тъй като се опитваме да скрием зад новите физиономии неналичието на нови хрумвания и на същински решения, които да вземат решение проблемите. Това сподели Румен Овчаров от Българска социалистическа партия в предаването „ Тази събота " по бТВ. По думите му, за разлика от другите нови лица, Кирил Петков и Асен Василев са посочили на хората в качеството си на служебни министри, че промени са вероятни, и това е повода да завоюват доверието им.

Войната в Българска социалистическа партия към момента не е завършила, съобщи Овчаров. Оттук нататък обаче левицата би трябвало да върви по стъпките и устава, който сама е основала.

По думите му Корнелия Нинова не би трябвало да е и идващият ръководител на Българска социалистическа партия. „ Корнелия, каквото можеше да направи, го направи за Българска социалистическа партия. Тя направи промени, които различен не би могъл да направи. Сега тя има задачата да избере умерено, несъмнено, без повече борби вътре в партията своя заместител ", безапелационен бе Овчаров.

Следващия министър на енергетиката би трябвало да преглежда енергетиката не просто като развой на систематизиране на парични потоци, а като развой с доста дълъг капиталов цикъл. „ За да имаш устойчиви решения, би трябвало от през днешния ден да мислиш за това, което ще се случи и ще ти би трябвало след 10 години.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР