Хванете книгата с двете си ръце и мислено задайте въпроса,

...
Хванете книгата с двете си ръце и мислено задайте въпроса,
Коментари Харесай

Всеки Го Може, Но Никой Не Знае! Вижте Бъдещето Си, Толкова Е Точно, Че Плаши! Просто Отворете Книга И

Хванете книгата с двете си ръце и въображаемо задайте въпроса, който ви интересува.

Затворете очите си и не правете нищо няколко секунди. След това има два метода: или си намисляте страница и ред, или отваряте книгата, без да гледате, и слагате пръста си на някое място в страницата.

След като прочетете реда, който ви се е паднал, би трябвало сами да си отговорите на въпроса, който ви е интересувал, и да интерпретирате получената по този метод информация. В изречението, което сте избрали, се съдържа значима за вас информация, която обаче е кодирана, по тази причина би трябвало да разберете посланието.

Ако ви се е паднало изложение на естествен пейзаж, имайте поради, че вихър или стихия вещаят неприятно бъдеще, а дъждът и слънцето са предвестител на щастието. Ако в описанието на природата има езеро, море или река, това значи, че в любовен проект всичко ще върви както вие желаете, написа svetovnizagadki.

Книгата, която ще употребявате, с цел да надникнете в бъдещето, би трябвало да е художествено произведение. Безсмислено е да употребявате за гледане справочници и речници, защото в тях няма да намерите изречение, което да може да разкодирате. Добре е да изберете дебела книга, с цел да имате по-голямо поле за деяние.

Когато задавате въпроса си въображаемо, се пробвайте да конкретизирате. Абстрактните въпроси мъчно ще ви доведат до мечтаните от вас отговори.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР