Хванаха предполагаемия убиец на детето в Сотиря, съобщава NOVA. Няма

...
Хванаха предполагаемия убиец на детето в Сотиря, съобщава NOVA. Няма
Коментари Харесай

Ексклузивно! Заловиха издирвания за убийството на 7-годишната Криси

Хванаха хипотетичния палач на детето в Сотиря, оповестява NOVA. Няма публично удостоверение от полицията. 7-годишно момиченце беше изнасилено и пребито до гибел в сливенското село.

По-рано през днешния ден полицията заяви, че търси 21-годишният Мартин Стоянов Трифонов, лежал в пандиза за блудничество, за жестокото ликвидиране на 7-годишно момиче. Тежкото закононарушение е станало в четвъртък вечерта в сливенското село Сотиря. Детето е било изнасилено и пребито до гибел. Намерено е в дере в селото. Силите на реда издирваха хипотетичния причинител по земя и по въздух.

„ Заподозреният е 21-годишен Мартин Трифонов. Той е незает, асоциален вид, няма другарства, фамилията му е в доста тежко финансово състояние, той е без образование”, съобщи основния секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Ивайло Иванов в сливенското село Сотиря.

"Осъждан е и е лежал в пандиза за прояви на блудничество към негова близка ", добави още основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

Хората от селото настояват още, че търсеният е лежал в пандиза за обири. Свързват името му и с съдбовен случай, станал преди година.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР