Хванаха предполагаемия убиец на 7-годишното момиче от Сотиря край Сливен

...
Хванаха предполагаемия убиец на 7-годишното момиче от Сотиря край Сливен
Коментари Харесай

Заловиха след стрелба издирвания за убийството на 7-годишната Криси в Сотиря

Хванаха хипотетичния палач на 7-годишното момиче от Сотиря край Сливен след гонене с полицията, заяви Нова тв. При преследването Мартин Трифонов е бил прострелян в краката. Няма заплаха за живота му, оповестяват източници от Министерство на вътрешните работи пред БНР.
По следите му от през вчерашния ден бяха служители на реда, военни, чиновници на горското стопанство, откакто той беше единственият обвинен за изнасилването и пребиването до гибел на детето.
Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов заяви, че Мартин Трифонов е престъпно проявен и е имал предходни прояви и към деца. Той е необщителен, няма другари, не работи, не е приключил учебно заведение, фамилията му се намира в тежко материално положение, сподели още Иванов.
Сигналът за намерено момиченце с голям брой контузии и пострадвания, което макар напъните на медиците по-късно умря в болница, е подаден през вчерашния ден към 14 ч..
По първична информация Трифонов е пиел алкохол пред магазина в селото, детето е отишло да си купи сладолед. Вероятно младежът е наблюдавал жертвата си. Според полицията Трифонов е причинител на голям брой обири във вилната зона в региона.
По думите на Димчо Георгиев, кмет на Сотиря Мартин е "затворен и некомуникиращ с хората човек ".

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР