Хванаха жена, откраднала дрехи от терасата на възрастна ломчанка, съобщиха

...
Хванаха жена, откраднала дрехи от терасата на възрастна ломчанка, съобщиха
Коментари Харесай

При спецакция: Заловиха жена, откраднала дрехи от терасата на ломчанка

Хванаха жена, откраднала облекла от терасата на стара ломчанка, оповестиха от Министерство на вътрешните работи в Монтана.
Вчера на територията на област Монтана е извършена профилирана полицейска интервенция. Тя била за дейно противопоставяне на престъпността, запазване на публичния ред и обезпечаване на полицейско наличие в уязвимите региони. В хода на акцията са осъществени инспекции на 140 МПС, 229 индивида, 31 лица от престъпен контингент и 17 техни сборища, 11 заложни къщи, 10 търговски обекта, 7 пункта за черни и цветни метали, 6 питейни и увеселителни заведения и толкоз автоморги, сервизи и депа. Регистрирани са 17 закононарушения. Съставени са 19 акта за открити административни нарушавания.
По време на интервенцията са разкрити няколко закононарушения на територията на районното ръководство в Лом. Служители на реда са разкрили кражба на облекла, откраднати от терасата на стара ломска жителка. 
При извършени оперативно-издирвателни мероприятия като причинител е уличена 46-годишна престъпно проявена жена от крайдунавския град. Дрeхите не са върнати на собственичката им, защото били развалени. 
Работата по случая продължава.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР