Хванаха двама румънски граждани да продават фалшиви златни пръстени в

...
Хванаха двама румънски граждани да продават фалшиви златни пръстени в
Коментари Харесай

Румънски измамници продадоха фалшиви златни пръстени на двама в Монтанско

Хванаха двама румънски жители да продават подправени златни пръстени в Монтанско , оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Вчера към 09.30 ч. в районно управление (на МВР) - Лом е постъпил сигнал от 25-годишен монтански гражданин, който съобщил, че същия ден към 09.00 ч. на път II-81 гр. Лом - гр. Монтана, в региона на контролно-пропусквателен пункт " Кошовете ", е закупил от непознати златен пръстен , с тегло от 20 грама, за сумата от 70 лева По-късно пострадалият е осъзнал, че пръстенът не е от благородния метал.

В хода на дейностите е бил получен и втори сигнал - от 20-годишен гражданин на село Владимирово, общ. Бойчиновци, който съобщил, че същия ден към 11.00 ч. на същия път в региона на сeло Пишурка е закупил подправен златен пръстен, показан за същински, с тегло от 20 грама, за сумата от 60 лева

Служители от Районните ръководство в Лом и Монтана са открили двамата румънски жители, на 32 година и 31 година, съпричастни към измамите. По случая са осъществени процесуално-следствени дейности - претършуване и изземване , както и разпознавания и разпити на очевидци и на потърпевши.

Образувани са две досъдебни производства по член 209, ал.1 от Наказателен кодекс.
 Митничари задържаха близо 70 000
Митничари задържаха близо 70 000 " маркови " облекла на Капитан Андреево

При инспекции на два товарни автомобила
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР