Хванаха дрогиран шофьор с коктейл от наркотици в Севлиевско, съобщиха

...
Хванаха дрогиран шофьор с коктейл от наркотици в Севлиевско, съобщиха
Коментари Харесай

Спипаха надрусан шофьор с коктейл от наркотици в Севлиевско

Хванаха дрогиран водач с коктейл от опиати в Севлиевско, оповестиха от полицията.
Вчера към 22.30 часа в село Градница в хода профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на закононарушения, свързани с приложимост и разпространяване на наркотични субстанции на територията, обслужвана от Районно управление-Севлиево, полицейски чиновници стопират мотопед, ръководен от 28-годишен локален гражданин.
При осъществена инспекция на лидера за приложимост на опиати, техническото средство регистрира позитивна проба за съществуване на наркотичните субстанции - амфетамин, метамфетамин и тетрахидроканабинол.
Допълнително е открито, че лидерът е придобил и държи в себе си наркотични субстанции. Чрез протокол за непринудено предаване, той е предал на полицейските чиновници намиращи се в него все още на инспекцията пет броя полиетиленови „ свивки “ и девет цигари, съдържащи зелена суха листна маса, която при извършен полеви наркотест е реагирала на наркотичното вещество марихуана.
По случая е формирано досъдебно произвеждане по два състава от Наказателният кодекс. Действията по следствието не престават под надзора на Районна прокуратура-Севлиево.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР