Хванаха дрогиран 27-годишен рецидивист във Варна, съобщиха от полицията. На

...
Хванаха дрогиран 27-годишен рецидивист във Варна, съобщиха от полицията. На
Коментари Харесай

След преследване и стрелба: Хванаха дрогиран рецидивист във Варна

Хванаха дрогиран 27-годишен рецидивист във Варна, оповестиха от полицията. На 8 септември униформени получават сигнал за мъж, който се пробва да отвори паркиран автомобил.

При светкавичното идване на мястото, полицейския екип открил мъж - очевидно под въздействие на упойващи субстанции, който държал в ръката си дървена дъска.

По първична информация той не се подчинил на разпореждането им да остане на място и побягнал. Полицаите прибегнали до помощни средства - електроди, с цел да задържат нарушителя, само че мъжът се откъснал и траял бягството си.

Тогава чиновниците на реда произвели два предупредителни изстрела със стоп патрони и трети, с който улучили беглеца в региона на коляното и по този начин го забавили. Стигнало се до потребление и на физическа мощ.

В разследване на битката единият служител на реда е с пострадвания, а сътрудника му е със пръсване на дясна ръка. По-късно униформените открили и самоличността на причинителя, който се оказал гражданин на Провадия, прочут на Министерство на вътрешните работи, осъждан за взломни обири и наркозависим.

У арестувания е открито пакетче с кристалообразно вещество. Установен е и един автомобил в региона, взломен от същия мъж. По случая се води следствие и събраните материали са предадени на прокуратурата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР