Хванаха 15-годишен ученик с два вида наркотици на обща стойност

...
Хванаха 15-годишен ученик с два вида наркотици на обща стойност
Коментари Харесай

Хванаха 15-годишен пловдивчанин с трева и кокаин, съдът го наказа с пробация

Хванаха 15-годишен възпитаник с два типа опиати на обща стойност съвсем 1000 лв. в Пловдив. Непълнолетният е възпитаник в СОУ „ Йордан Йовков ” и е бил задържан на 22 юни тази година. Това излиза наяве от решение на Пловдивския областен съд.
Прочетете още
Вчера ученикът е получил и първата си присъда, като се е споразумял с прокуратурата да изтърпява наказване „ пробация ” и да заплати санкция. Делото против малолетния е минало по реда на съкратеното правосъдно разследване, за което са се съгласили и родителите на момчето.

От правосъдното решение излиза наяве, че 15-годишният е държал в себе си близо 5 грама марихуана и съвсем 3,5 грама кокаин с интензивно наличие на опиата 83,7%. Общата стойност на неразрешените субстанции, съгласно прокуратурата, възлиза на 955 лв..

До установяване на присъдата, ученикът е бил с наложена мярка за неотклонение „ Надзор от контрольор детска педагогическа стая “.  След съглашението малолетният ще изтърпява наказване „ пробация ” за период от една година, както и посещаване по стратегия за публично влияние, ориентирана към създаване на обществени привички и умения за законосъобразно държание на наказания за период от шест месеца. Разноските по делото, които ученикът би трябвало да заплати са в размер на 478 лв..

Определението на съда е дефинитивно и не предстои на обжалване и митинг.

Снимката е илюстративна!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР