Хванах бившия си приятел да ми изневерява и веднага го

...
Хванах бившия си приятел да ми изневерява и веднага го
Коментари Харесай

Мис Силикон остана без издръжка, спипала спонсора си в изневяра

" Хванах някогашния си другар да ми изневерява и незабавно го зарязах. Реалистка съм и знам, че в случай че ме предадат един път, това ще се повтори ", съобщи пред " България Днес " Мис Силикон 2023 година Карина Атанасова.

" В началото всичко беше ужасно. Той влезе " с гръм и тропот " в живота ми в миг, когато бях опустошена. Запознахме се след моя дългогодишна разлъка и от първия ден заживяхме дружно. Той беше по-голям от мен с 30 години, само че това не пречеше да си живеем добре ", описа пред вестника хубавицата. Карина показа, че до този миг в никакъв случай не е предполагала, че мъжът до нея може да й изневери.

" Бяхме дружно в пловдивското ни жилище. Вечерта се прибрах в остарелия ми апартамент, с цел да взема всякакви неща, тъй като на сутринта трябваше да пътувам рано. Той остана в дома ни с посетители. На идващия ден момичето, с което е преспал, ми се обади и ми описа всичко. Аз му звъннах и той не отхвърли за изневярата. Дори не се усещаше отговорен ", споделя силиконката. Карина не губи време и още същия ден събира целия си багаж от фамилното жилище и отпътува за София при приятелки. Още по пътя блокира номера на някогашния и изтрива всякаква опция за контакт с него.

" Въпреки че някогашният ми ме устояваше на 100 %, не се уплаших и даже за миг не се зачудих " А в този момент какво ще върша? " . Напуснах го, тъй като това заслужи с постъпката си. Достойнството ми е доста по-ценно от каквито и да е материални богатства. Смятам, че дамите не би трябвало да разрешаваме да ни тъпчат и да злоупотребяват с възприятията ни ", показа атрактивната брюнетка.

Карина показа, че има намерение да стартира нов живот в София и ще търси работа по специалността си. " Към днешна дата не работя, само че моите приятелки ще ми оказват помощ да си намеря работа. Завършила съм кетъринг, само че до момента в който не получа положително предложение, мога да си разреша да не работя. " Въпреки раздялата хубавицата счита да резервира подаръците, които получила от някогашният си, измежду които първокласен автомобил.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР