Хуморът е едно от най-хубавите неща на света, развеселява ни,

...
Хуморът е едно от най-хубавите неща на света, развеселява ни,
Коментари Харесай

Ежедневни комични ситуации, в които изпада всяка жена

Хуморът е едно от най-хубавите неща на света, развеселява ни, забавлява ни и даже настояват, че е в положение да удължава живота. Всяка жена всекидневно изпада в доста комични обстановки. Касандра Калин е художник на комикси, която основава поредност, илюстрираща ежедневните проблеми на дамите.
Тя осмива драмите, свързани с несполучлива прическа, незадоволително добър грим, лак на ноктите, мисленето за това по какъв начин ще бъде възприета от близките и това са единствено дребна част от проблемите, с които дамите се сблъскват в всекидневието.
 Как да съхраниш лака си за по-дълго време? Как да съхраниш лака си за по-дълго време?
Когато купуваме лак, желаеме да му се любуваме допустимо най-дълго, за предпочитане до последната капка. Особено когато доста ни харе...
Ето няколко образеца за такива обстановки. Поглеждайки се в огледалото, тя се вижда изглеждаща доста добре. Взима телефона, подготвя се за селфи и харесва това, което вижда на екрана. Когато обаче фотографията към този момент е направена, резултатът надалеч не дава отговор на упованията.
И друга занимателна обстановка, обвързвана с безконечното изказване на дамите, че няма какво да облекат, макар че имат цялостен куп от най-разнообразни облекла.
Когато се лакират, дамите постоянно попадат в обстановки, които в профил може да наподобяват занимателни. Те се случват най-много във времето, което би трябвало да изчакат лакът да засъхн Често тъкмо тогава се постанова да свършат нещо, само че не могат да пипат с ръцете си. Затова си оказват помощ със зъби, крайници и по всевъзможен различен метод, по който може да бъде свършена работата. В последна сметка рядко лакът, изработен в домашни условия остава съхранен.
Също по този начин дамите са доста склонни да имат вяра в разнообразни препоръки във връзка с това по какъв начин да се гримират или по какъв начин да си създадат съвършената прическа да вземем за пример. Когато видят жена, изглеждаща добре с избран грим или прическа постоянно ревизират стъпките, с които могат сами да си създадат същите. Обикновено им се коства елементарно, тестват го върху себе си и остават разочаровани, поглеждайки се в огледалото, тъй като резултатът няма нищо общо с това, което са видели на фотографията или в клип.
 Тайни за красотатa, употребявани от нашите баби Тайни за красотатa, употребявани от нашите баби
Нашите баби са имали забележително количество познания, касаещи домашните предписания за хубост. Разбира се, те са живели доста по-близо до природ...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР