Хуманоидният модел Pepper посреща и консултира клиенти Взаимодействието на Pepper

...
Хуманоидният модел Pepper посреща и консултира клиенти Взаимодействието на Pepper
Коментари Харесай

Мусала Софт внедри робот в Банка ДСК

Хуманоидният модел Pepper посреща и съветва клиенти

Взаимодействието на Pepper с индивида е естествено и интуитивно, с помощта на вградения в робота изкуствен интелект

Екип на Мусала Софт създаде програмен продукт за хуманоиден робот, който показва продуктите и услугите на Банка ДСК. Иновативното решение е първо по рода си в банкова институция освен у нас, само че и на целия Балкански полуостров.

Роботът, носещ името Pepper (Пепър), направи своя дебют на 2-ри ноември във високотехнологичния офис на Банка ДСК в „ Сердика център ”, София. Произведеният в Япония робот приказва, жестикулира и реагира на придвижванията на този, който стои против него. Взаимодействието на Pepper с индивида е естествено и интуитивно, с помощта на изкуствения разсъдък на робота, който улавя и от своя страна показва серия човешки страсти.
още по тематиката
Pepper към този момент познава добре предложенията на Банка ДСК и като същински съветник, благодарение на интегрирания в предната му част таблет, дава при диалозите с клиентите потребна информация за изискванията за кредитиране, разплащания, банкови карти, парични преводи, интернет банкиране, мобилно банкиране и други услуги.

Наред с потребната информация за банковите артикули и услуги, Pepper е кадърен да забавлява с танц, да споделя приказки и да театралничи за селфи фотоси, допълниха от софтуерния разработчик.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР