Хуманитарен полет за превозване на руски граждани до територията на

...
Хуманитарен полет за превозване на руски граждани до територията на
Коментари Харесай

Русия прибира със самолет свои граждани от България

Хуманитарен полет за транспортиране на съветски жители до територията на Руската Федерация ще бъде изпълнен от София, откакто страната ни даде позволение за това.

Планирано е политане в 13:05 часа от столицата ни и кацане на „ Шереметиево “ в 17:10 ч. локално време.

Полетът е плануван от съветската самолетна компания „ Россия “. Заявеният тип аероплан е „ Боинг-737-800 “.

Съответните служби на Европейската комисия са осведомени за подхванатите от нашата страна дейности и за предоставеното по изключение оперативно позволение от Главна дирекция „ Гражданска въздухоплавателна администрация “. То се издава според правилник на Европейски Съюз.

По предварителни условия идващият полет от Москва до София би трябвало да е празен - позициониращ, а противоположният репатриращ полет би трябвало да транспортира единствено жители, резиденти на Руската федерация, без противоположен полет или свързващи полети отвън Руската федерация. Той не би трябвало да попада в резервационните системи и за него не може да се продават билети.

Всички пасажери би трябвало да бъдат разпознати от локалното консулство.

Предварителна информация за филантропичния полет бе оповестена на страницата на „ Аерофлот “, където са оповестени и телефони за информация.

За част от съветските туристи, които останаха блокирани у нас, са потърсени разновидности за прибиране през Истанбул, показват представители на туристическия отрасъл.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР