Хули Леонис вдига завесата над темата за ретроградните планети и

...
Хули Леонис вдига завесата над темата за ретроградните планети и
Коментари Харесай

Силата на ретроградните планети

Хули Леонис подвига завесата над тематиката за ретроградните планети и я разпростира по наличен и понятен метод в най-новата си книга „ Ретроградните планети “ от издателство „ Апостроф “. След „ Пътят на душата през зодиака “, „ Луната – нашата същинска същина “ и „ Уроците на Сатурн “, в която към този момент засегна тематиката за кармата, създателят продължава и задълбочава този проблем. А един от сериозните кармични индикатори са точно ретроградните планети. Тяхното въздействие е прегледано като психически характерности, които се демонстрират в живота ни, а астрологията е употребена като база за разбора.

Ако всеки един от нас знае за наличието на ретроградните планети в астрологичната си карта, животът може да минава по-лесно, само че най-много – доста по-осъзнато. Те дават една друга позиция към съществуването ни – персонална и съкровена, само че по едно и също време с това и доста уплашена, позиция, която се опасява да излезе на ярко и да се слее с силата на открито. Хората, които отработват силата на ретроградните планети, постоянно се усещат като пандизчии, само че пазачите в този затвор са самите те. Тяхната задача е още веднъж да се свържат със света, който ги заобикаля, и то по един здравословен метод.

 книга Издателство " Апостроф "

Всяко едно неразположение, което имаме, без значение дали е физическо, или прочувствено, си има подбуда. Без да я разберем, няма по какъв начин да се оправим със обстановката. А тя постоянно е съвсем изцяло осъзната, в подсъзнанието е, само че нашето човешко схващане не ни разрешава да я осъзнаем изцяло. Истината е, че решенията и на най-сложните и заплетени проблеми в живота ни са доста елементарни.

В книгата са поместени таблици, благодарение на които всеки самичък може да ревизира съществуването на ретроградни планети в астрологичната си карта. Авторът прецизира, че даже такива да не участват, е значимо да проверим и картите на своите родители поради мощното въздействие, което те оказват върху живота ни. Именно родителите са моделът, който ние следваме, с цел да формираме личното си битие. Осъзнаването на уроците на ретроградните планети е доста значима причина за благополучие, тъй като познаването на техния темперамент оказва помощ да разберем по-добре и хората към нас, да ги приемем и обикнем.

С „ Ретроградните планети “ Хули Леонис подтиква към това да се надигнем лице в лице с корена на нашите проблеми, като погледнем без боязън към предишното си. Миналото може да бъде изцелено просто като бъде осветено и забелязано, а не заметено под килима. Настоящето се свързва с отговорността, която поемаме тук и в този момент, и точно от нея зависи бъдещето ни.

Официалната премиера на книгата ще се състои на 11 декември от 19:00 часа в Литературен клуб „ Перото “, НДК.

 книга Издателство " Апостроф "

За създателя

Хули Леонис съчетава класическото астрологично знание с проучването на родовата сила и пречупва тълкуванията си през сферата на логиката на психиката. Неговият способ на интерпретация изпъква доста мощно в тази книга. По един наличен и понятен метод той оказва помощ на човек да опознае себе си въз основата на астрологията. Това е първата му книга, която повдига завесата за кармата и дава информация за пътя на душата през зодиака – основна тематика в неговото творчество, която изследва още от първата си книга.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР