Художничката Виктория Тичинска е на 24 години от Пловдив. Завършила

...
Художничката Виктория Тичинска е на 24 години от Пловдив. Завършила
Коментари Харесай

Млада художничка с изложба за параолимпийци

Художничката Виктория Тичинска е на 24 години от Пловдив. Завършила е Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство Проф. Асен Диамандиев – Пловдив.

Тя кани на изложбата си „ Истинските инфлуенсъри “ в Културния център на Радио Пловдив на 15 април от 17:30.

Изложбата е отдадена на четирима от българските параолимпийци: ДаниелаТодорова, Денислав Коджабашев, Християн Стоянов и Ружди Ружди.

Българските параолимпийци имат невероятни истории, които си коства да бъдат показани. С тези картини се пробвах да предам част от тях и да покажа силата и волята на тези хора. Подготвила съм и четири плаката с биография, фотоси и забавни обстоятелства за спортистите, споделя Виктория.

Още с концепцията за картините взех решение, когато ги обрисувам да подаря всички тях. След изложбата четири ще останат за Радио Пловдив, други четири за Националната паралимпийска организация и най огромните четири плюс плакатите са за спортистите – героите на изложбата. Очаквам за откриването да участват и някои от спортистите, продължава младата художничка.

Изложбата може да се прегледа от 15 април до 28 април в Културния център на Радио Пловдив на ул. „ Дондуков “ 2 – ВХОД СВОБОДЕН.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР