Художествената гимнастика вече е и в мобилния ни телефон. Диамантните

...
Художествената гимнастика вече е и в мобилния ни телефон. Диамантните
Коментари Харесай

Невяна Владинова и Ерика Зафирова ще обучават деца безплатно онлайн

Художествената гимнастика към този момент е и в мобилния ни телефон. Диамантните ни девойки ще преподават тънкостите на спорта през специфична апликация в смарт телефона.

Невяна Владинова и Ерика Зафирова описаха за самодейността по Народоосвободителна въстаническа армия. Идеята е по този метод гимнастичките ни да доближат до още повече деца. Приложението ще е изцяло гратис.

„ Има доста обитаеми места у нас, в които децата нямат достъп до спорт. Именно от това се зароди концепцията ни. Не се знае къде ще се роди идващият гений, а и да не стане първенец, значимо е всеки да се допре до фантазията си ”, уточни Владинова.

Невяна Владинова, Симона Дянкова и Стефани Кирякова дадоха началото на вьлнуващо едногодишно предизвикателство, което има за цел да сътвори и поддържа спортната просвета при децата, изключително при феновете на художествената гимнастика.

“Златните девойки ” ще упражняват с участниците посредством мобилно приложение и мастъркласове онлайн в България и още 4 европейски дьржави. Кампанията е със сьстезателен темперамент, под формата на игра.

Участието и тренировките гледайте тук: https://challenge.t-core.app/en/slides
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР