Художествена галерия Христо Цокев“ отправя покана залитературно четене на Владимир

...
Художествена галерия Христо Цокев“ отправя покана залитературно четене на Владимир
Коментари Харесай

Литературно четене на Владимир Левчев в Габрово

Художествена изложба „ Христо Цокев “ насочва покана залитературно четене на Владимир Левчев и показване на стихосбирките „ Рецитал край каменната маса “ и „ Смъртта и Бог “, с картини на Дора Бонева. Събитието ще се състои на 28 юниот 17.30 ч. в галерията.

Книгата “Смъртта и Бог ” (издателство “7 лъча ”) излиза през 2022 година Това е една концептуална книга, която съдържа стихотворения и есета. Стихотворенията са на черни страници, а есетата - на бели. Като клавишите на пианото. Или деня и нощта. Текстовете са обединени от общата тематика, която е развита в два жанра - лирика и прозаичност.Есетата Владимир Левчев дефинира като философско-мистични.

“Рецитал край каменната маса ” ( издателство “7 лъча ”, 2024 г.) е книга по концепция на огромния артист Руси Чанев, който е и съставител. Книгата съдържа творби на три генерации създатели - Любомир Левчев, Владимир Левчев и Боян Левчев, който прави електронна музика и рапира. Руси Чанев чете стиховете на Любомир Левчев, Валентин Ганев на Владимир, а има и QR код за песните на Боян.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР