Хуберт Хуркач детронира съпротивата на редица топ състезатели по пътя

...
Хуберт Хуркач детронира съпротивата на редица топ състезатели по пътя
Коментари Харесай

Хуркач: Убеден съм, че Алкарас го очаква бляскава кариера

Хуберт Хуркач детронира съпротивата на редица топ състезатели по пътя си към полуфиналите на шампионата в Маями, само че през вчерашния ден присъединяване му в Мастърс конкуренцията откри своя край. Полякът позволи проваляне в поредни сетове от Карлос Алкарас, а по време на конференцията си след дуела международният №10 изрази разочарованието си от развоя на срещата. Хуркач също по този начин поздрави своя противник, като показа, че чака кариерата на младежа да бъде повече от блестяща. Ето какво тъкмо разяснява той пред публицистите:

„ По мое мнение, съм кадърен да играя много по-добре, в сравнение с го направих през днешния ден, само че Карлос сложи доста висока летва пред мен. Той беше непрекъснат от началото до края, до момента в който аз не мога да кажа същото. Да, сърдит съм, само че няма какво да направя. В спорта има и такива моменти.

Карлос е необикновен състезател и има огромен капацитет. Да премеря сили с него бе съществено предизвикателство, защото той се показва на доста високо равнище от началото на годината. Единственото, което мога да направя след сходен замайващ мач, е да го поздравя. Алкарас играе феноменално за човек на неговата възраст. Притежава борбен дух, психическа резистентност и прекомерно добра физическа подготовка, а в това време играе доста интелигентно. Убеден съм, че го чака блестяща кариера. " - приключи Хуркач.

Източник: Sportskeeda

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР