Хубавото след последната среща в Столичния общински съвет с представителите

...
Хубавото след последната среща в Столичния общински съвет с представителите
Коментари Харесай

Грети Стефанова, ПП-ДБ, Спаси София: Трябва да изберем председател на СОС извън всички сглобки и договорки

Хубавото след последната среща в Столичния общински съвет с представителите на партиите е, че се появи една подготвеност за градивна взаимна работа. Там сме не с цел да се харесваме, а тъй като столичани са ни избрали и би трябвало да си вършим работата. Това сподели в ефира на Euronews PrimeTime Грети Стефанова от групата на ПП-ДБ, Спаси София.

Тя разяснява и номинацията на Цветомир Петров от Политическа партия и следващия несполучлив отит да бъде определен ръководител на СОС:
Някои сътрудници решиха, че ролята на ангели в бяло повече им приляга. Всички сътрудници от Столичния общински съвет обаче би трябвало да се обединим към това, че СОС би трябвало да проработи, тъй като София може да стартира да губи доста милиони левове, от които има остра потребност.
По думите ѝ най-голямата група в СОС, тази на ПП-ДБ и Спаси София в началото се е спряла на кандидатурата на Борис Бонев поради многото преференции, които той е събрал на изборите. Някои от сътрудниците обаче оповестиха, че няма да гласоподават за господин Бонев, уточни още тя. На 8 февруари, когато ще продължи първото съвещание на СОС, всички сътрудници би трябвало да бъдат доста по-отговорни, с цел да изберем ръководител отвън всевъзможни сделки и сглобки, сподели още Грети Стефанова.

Целия диалог вижте във видеото. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР