Хубавото си е хубаво и под скъсан чувал да го

...
Хубавото си е хубаво и под скъсан чувал да го
Коментари Харесай

Топ 10 на най-големите красавици, участвали в "Игри на волята"

Хубавото си е хубаво и под разкъсан чувал да го сложиш и на реката да го заведеш и в стопанството да го накараш да работи. То не може да се скрие и тъкмо поради това ние ти подреждаме в строен ред най-красивите дами, взели участие в „ Игри на волята “ до в този момент. Ако имаш още оферти – коментирай самоуверено!

5 Сезон 1 – Бояна и Марешка

В пилотния сезон на Игрите имаше много хубавици, които почтено да си признаем не блестяха с невероятни атлетически и спортни умения, само че пълнеха очите ни когато излизаха по бански на Арената. Отличаваме без да се замислим хубавицата и модел от Бургас Бояна и скандалната Марешка, чиято история накара всички ни да настръхнем.

Виж още: Бела Хадид замязя на скелет, атакуват я за скандал с неприлични фотоси в реклама на Balenciaga

4 Сезон 2 – Сюзън и Ивана

В Сезон 2 си имахме хитови персонажи като Ники Майонезата и Тошко, само че хубавици също не липсваха. Въпреки, че за някой усет огнената каскадьорка Ваня и сладката Джералдин ще съставляват интерес, ние отличаваме като най-красиви танцьорката и фитнес инструктор Сузи, която ни сподели доста сексапил и неповторимо тяло и инфлуенсърката Ивана, която не можеше съвсем нищо на Арената, само че носеше в действителност класическа красота.

Виж още: Предколедна хитруша: Цвети на Криско сподели без задръжки гърдите си

3 Сезон 3 – Семира и Бамби

Мани и Неделчо са си шлагера на Сезон 3 и никой не може да ги бие по известност, само че въпреки всичко с изключение на тях на Арената се нагледахме и на много хубост. Отличаваме като най-красиви някогашната състезателка по художествена гимнастика Красима Кирова–Бамби и неповторимото източно лъчение на Семира Ал Сарай – студентката по право с иракски корени. Знаем, че амбициозната Паулина Горанов, която доближи до почетното трето място тогава ще желае да е първа и в тази ранглиста, само че – не и този път бейби!

Виж още: Като за последно: Мирела от " Игри на волята " се събра с Валери, подвигна гневен ваучър

2 Сезон 4 – Мирела и Михаела

Тук може би много почитатели биха ни уцелили с камъни, тъй като Сезон 4 още е в разгара си, само че ние си имаме две безспорни фаворитки по хубост и това са Мирела и Михаела. Мирела е със ужасно тяло и доброволно лъчение, а Михаела има коса, за която милиони даваме и е супер борбена. Не бихме пропуснали обаче да кажем, че класическата хубост на Мирослава не остава незабелязана, както и чаровната усмивка на Илина – първата отпаднала, в случай че още я помните.

1 Водещата!

Останалите 2 хубавици в нашия топ 10 естествено са Ралица Паскалева и едно момиче от екипа, чието име не издаваме за нищо на света!

Виж още: Нападките към Джаферович продължиха и след излизането ѝ: " Лисанович, стига си замърсявала екрана! "  

 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР