Хубавото е, че системите за сигурност се задействаха и предотвратиха

...
Хубавото е, че системите за сигурност се задействаха и предотвратиха
Коментари Харесай

Сенки на съмнение за повредата на метрото при станция Хаджи Димитър

Хубавото е, че системите за сигурност се задействаха и предотвратиха тежък случай. Това съобщи изпълнителният шеф на Центъра за градска подвижност Христиан Петров, разяснявайки случилото се в правата на трета метролиния. Според него, приказваме за експертен въпрос.
Лидерът на Българска социалистическа партия в Общинския съвет на София (СОС) Калоян Паргов обаче попита каква е отговорността. Може да дадат хиляди пояснения геолозите, продължи той и уточни, че геолог му споделил, че геоложките проби били правени през лятото, а не целогодишно, с цел да се оцени и види цялата картина.
 Ген. Шивиков към Караянчева: ”Ходи пешком, бе! ”, а мълчи за метрото Ген. Шивиков към Караянчева: ”Ходи пешком, бе! ”, а мълчи за метрото
”Ходи пешком, бе! ” помните ли тази паметна команда, изречена от една госпожа с присъщ псевдоним, даден й от премиера слън...
Бяхте много безмълвен по време на Транспортната комисия в СОС, не зададохте въпроси, отвърна Петров. Слушах, с цел да ги сравня с обясненията на други специалисти, отвърна Паргов. Няма да се заплати нито един лев поради казуса, сподели още Петров. Но не пое отговорност дали на 100% всичко ще е наред вечно след ремонта. „ Никой в нито един миг не е бил в заплаха ”, подсети Петров за настоящето прекъсване и посочи: " Г-н Паргов се пробва да прави политически клевети – разбирам го ". " Вие хидроинженер ли сте – ами не ”, настоя Петров пред Паргов. " Сега ни гледа цяла България – отговорете. Пак ще размиете отговорността ", счита Паргов. " Господ да пази софиянци – това е единственото, което мога да кажа ", приключи Паргов пред Българска национална телевизия.
Имаме искания към фирмата-изпълнител " Трейс груп ", удостовери Петров. Със сигурност – за финансова отплата.
Липсва първото равнище на надзор при публичните поръчки в София – дават се документите 1 ден, преди да се вземе решение, оплака се Паргов. Имаше равнище на надзор, това са внушения, не се съгласи Петров.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР